Verhuislift Assistentie

Gaat u bijvoorbeeld uw bovenwoning verlaten, of heeft u juist het penthouse van uw dromen gevonden? Dan kan het zijn dat er sprake is van smalle, onhandige trappen die het verhuizen van uw spullen (bijvoorbeeld uw favoriete kast) onmogelijk lijken te maken. 

Maar ook zware meubelstukken, koelkasten, kluizen, aquaria, marmeren platen en zware tafelbladen passen dan vaak niet door het trapgat.

Is dat een probleem?

Met een verhuislift is dit geen probleem. Premium Movers beschikt over verschillende liften die het zware werk uit handen kunnen nemen.

Waarom verhuizen met een verhuislift?

  • Lichamelijk minder belastend! Verhuizingen zijn vermoeiend, plannen, inpakken, hulp regelen, vrachtauto huren etc. En dan moet het gesleep nog beginnen! Met een verhuislift wordt de verhuizing bijna een aangenaam avontuur.
  • Om uw meubels en de woning niet te beschadigen!  Zo hoeft u achteraf niet te zeggen dat de kasten eigenlijk iets te groot voor het trappenhuis waren en heb je geen last van beschadigde muren in de gang.
  • Omdat u veel sneller klaar bent! Een verhuislift verplaatst per keer tot wel 400 kilo van de voordeur rechtstreeks in de vrachtwagen

 

Toepassingsgebied

  • Verhuislift, voor particuliere en zakelijk liftwerk.
  • Verhuislift, voor Keukenbedrijf, meubelbezorgdienst, Ikea-klanten,
  • Verhuislift, voor Bouwmarkt inkopen, bouwmaterialengroothandel, tegelvloeren.


De verhuisliften van Premium Movers kunnen onder ideale situaties ingezet worden tot de 9e etage!

Wij bespreken met u graag de mogelijkheden voor verhuislift assistentie.

Verhuislift assistentieVCA Verhuizer Amsterdam