Meubeltransport

Op zoek naar professioneel meubeltrans met opslag en voorraadbeheer? Dan bent u bij
Premium Movers aan het juiste adres.

Dagelijks vervoeren wij meubelen door heel Nederland en regelmatig ook naar het buitenland. Op het gebied van betrouwbaar transport, distributie, op- en overslag hebben wij de juiste faciliteiten en deskundigheid in huis.

Al vele bedrijven besloten al hun transport, fysieke distributie en opslag uit te besteden aan ons als hun specialist. Het is zowel efficiënt als economisch en het bespaart hen veel zorgen. 

Uw meubeltransport? Laat het onze zorg zijn!

Wij werken voor fabrikanten, groothandels en detaillisten. Dit doen wij als transporteur, maar ook als distributeur. Door onze gedegen kennis en ervaring op het gebied van logistiek en onze ruime opslagcapaciteit bieden wij u veel mogelijkheden op het gebied van meubeltransport.

Meubeltransport die verder gaat dan de voordeur.

Onze opslagloodsen worden door veel bedrijven gebruikt als distributiecentrum. Als uw goederen binnenkomen, controleren we deze op correctheid en worden ze in ons voorraadbeheersysteem geregistreerd. Daarna gecodeerd en op locatie in de opslag geplaatst. Van iedere binnenkomst word u als klant op de hoogte gehouden. Zo weet u precies wanneer de order compleet is om uitgeleverd te worden aan uw eindgebruiker. U geeft dan de opdracht en wij verzorgen dan vakkundig het transport van de order naar de consument. 

Hierdoor heeft u geen omkijken meer naar het logistieke deel en kunt u uw aandacht houden op uw core business. Het verkopen van meubelen en het onderhouden van het contact met uw klanten.

Op zoek naar degelijk betrouwbaar meubeltransport?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor gedegen advies en een offerte op maat.

MeubeltransportMeubeltransport