IT transport

Premium precisie, zo mag u onze zorg rond kantoorapparatuur met een gerust hart typeren.
Van vooronderzoek tot (pre) installatie opereren wij op het hoogste niveau. Want wij van Premium iT transport gaan niet voor beter, maar voor het beste, dit omdat er aan het vervoer van kopieerapparatuur, printers en computerapparatuur geen enkele concessie mag worden gedaan. Wij zijn betrokken bij het gehele traject om uw IT verhuizing goed en soepel te laten verlopen. 

 

Premium on top of things

Met Premium IT transport kunt u ervan op aan dat tot in het detail alles volgens gecoördineerd logistiek plan verloopt. Denk hierbij aan:

  • Orderintake, warehousing, inclusief WMS scans
  • Het vervoer
  • Staging
  • Firmware updates
  • De installatie van uw apparatuur ter plaatse
  • Green button instructie aan eind­gebruikers

 
Op al deze facetten streven wij naar het hoogst haalbare niveau, en gedurende dit logistieke proces houden wij u en uw klanten uiteraard met regelmaat op de hoogte.
Zo verzekeren wij u en onszelf dat de apparatuur zorgvuldig wordt overgedragen en nemen wij uiteraard de verpakking mee retour.

Pas wanneer u als klant 100% tevreden bent, gaan wij weer weg. Eventuele oude apparatuur nemen wij desgewenst met evenveel precisie weer mee retour.

IT transport van Premium Movers is er voor al uw value added services voor plaatsing, installatie, opslag en specifieke bewerking van waardevolle ICT apparatuur.
Project leveringen, nationaal of internationaal, waarbij on site installaties worden uitgevoerd? Geen probleem, wij hebben ruime ervaring in projecten waarbij we bijvoorbeeld complete bedrijven of bedrijfspanden hebben voorzien van nieuwe iT apparatuur.

Wilt u met ons bespreken wat er in uw situatie mogelijk is?  
Onze medewerkers staan u graag te woord.

kantoorNetwerk