Piano of vleugel verhuizen

U gaat verhuizen en uw piano of vleugel moet mee. Maar hoe vraagt u zich af. Omdat het verhuizen van piano’s en vleugels een lastige en zware klus is, raden wij u aan om een specialist in de arm te nemen. 

Een piano of vleugel verhuizen is echt specialistenwerk. Het zijn een zware objecten en piano’s en vleugels zijn erg gevoelig voor temperatuurverschillen en veranderingen in de luchtvochtigheid.

Premium Movers is uw specialist bij uitstek. Wij vervoeren uw piano of vleugel in een speciale verpakking en met een lucht geveerde verhuiswagen. Door deze verhuizing aan ons over te laten met onze ervaring en deskundigheid bespaart u zich een hoop gedoe en eventuele schade aan uw piano, uw woning en/of uzelf.


Enkele tips ter voorbereiding van uw pianoverhuizing

Check of  uw piano door de deuren, gangen etc. past. (om zeker te weten of dit lukt maakt u een mal van karton van de zijkant van uw piano en kijk of de piano er op zijn zijkant doorheen past door de mal plat op de grond te houden of laat onze verhuisadviseur de situatie bepalen.
Accurate bescherming. Wat voor soort vloer heeft u op het laad- en losadres? Geef de details daarvan aan ons door, dan kunnen wij juiste beschermingsmaterialen meenemen
Is er sprake van een verdieping? In sommige gevallen kan een piano maar op één manier naar binnen, meestal gaat dit met een ladderlift, maar  soms kan het zelfs alleen maar met een grote kraan; hoe meer informatie we van te voren hebben, des te beter kunnen we u van dienst zijn.

 
Onze Werkwijze

Uw piano of vleugel wordt in de meeste gevallen eerst op plaatjes gezet om de vloer te beschermen. Vervolgens wordt hij ingeseald en daarna ingepakt in een speciale dikke hoes,
met een speciale dieplader kunnen wij uw piano of vleugel dan van en naar de auto rijden. Alles met nauwkeurigheid, rust en specialisme om uw piano of vleugel veilig te transporteren.
 
Kan uw piano of vleugel nog niet direct geplaatst worden op het nieuwe adres. Dan kunnen wij u piano of vleugel opslaan in onze verwarmde en geconditioneerde opslagruimte met onze 24 uurs bewaking. Uw piano of vleugel kan niet in betere handen zijn!

Piano verhuizenVleugel verhuizenPiano-of-vleugel-verhuizen