Logistieke dienstverlening

Logistieke dienstverlening is meer dan alleen het vervoer. Het omvat alles wat komt kijken bij het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van een stroom aan goederen vanaf de eerste tot de laatste fase.

Wij beheersen die goederenstroom als geen ander

Door onze deskundigheid, ervaring, flexibiliteit en goed opgeleid personeel weten we als geen ander hoe we het gehele traject soepel moeten laten verlopen.

Tarieven op basis van uw wensen!

Door middel van een vrijblijvend gesprek waarin we de mogelijkheden bespreken die geheel aansluiten bij uw wensen. Kunnen wij u een offerte geven met de juiste tarieven die bij u past. Of het nu gaat om een particuliere verhuizing, gespecialiseerd meubeltransport, warehousing en/of zelfs internationaal vervoer.

Wij zijn van alle markten thuis

Van start tot eind weet u bij ons van te voren precies waar u aan toe bent. Vraag vandaag nog een passende offerte aan en laat u verrassen door onze veelzijdige en professionele aanpak. Elke vorm van logistieke dienstverlening is bespreekbaar: want wij nemen u het werk graag uit handen. 

Kies net als vele die al voor gegaan zijn voor Premium Movers.

Met onze ervaren en goed opgeleide verhuizers / chauffeurs kunt u ervan op aan dat het goed geregeld is. Wij transporteren nationaal en internationaal op de manier die bij uw organisatie past. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu vrijblijvend contact met ons op.
 

Logistieke dienstverleningLogistieke dienstverlening