Inboedelopslag Amsterdam & Haarlem

Er zijn diverse redenen te bedenken dat u op zoek bent naar opslagruimte. Of het nu is omdat u een grondige verbouwing aan uw huis heeft gepland, of dat u uw oude huis plotseling eerder moet overdragen voordat u uw nieuwe kan betrekken. Dan kunt u eenvoudig opslagruimte voor uw inboedel, inventaris of uw archief huren bij Premium Movers. 

Of het nu gaat om tijdelijke of zelfs langdurige huur van opslagruimte dan bent u bij Premium Movers aan het juiste adres.

Wij zijn specialist in voordelige en veilige opslagruimte voor tijdelijke en langdurige inboedelopslag

Voor opslag maken wij onder andere gebruik van 10m³ en 35m³ opslag containers; er is dus altijd ruimte genoeg om al uw spullen veilig bij ons onder te brengen. Wij garanderen u dat uw inboedel bij ons in vertrouwde handen is.

Premium Movers biedt zowel particulieren als bedrijven de mogelijkheid om een opslag nabij Amsterdam & Haarlem te huren op basis van de door u benodigde ruimte. U betaalt alleen voor de periode dat u de opslagruimte echt nodig hebt. Omdat bijna elke gewenste volumes aan opslagruimte voor uw spullen veilig gehuurd kan worden betaalt u nooit teveel

Op zoek naar opslag rond Amsterdam Haarlem?

Premium Movers biedt uitstekende opslagfaciliteiten in Halfweg voor het op professionele wijze in bewaring houden van uw inboedel of goederen.U vind bij ons voor elk opslag vraagstuk in de regio Amsterdam Haarlem een geschikte oplossing. Wij beschikken in Halfweg over speciaal ingerichte opslagruimte van 7500 m3 aan de rand van Amsterdam & Haarlem waarbij temperatuur en luchtvochtigheid zijn gewaarborgd. Neem voor onze gunstige tarieven contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Inboedelopslag Amsterdam & HaarlemInboedelopslag Amsterdam & HaarlemInboedelopslag Amsterdam & Haarlem
 

Premium Movers biedt schone, droge en goed beveiligde opslag tegen een zeer aantrekkelijke prijs.