Aanvullende verhuisdiensten

Verhuizen is meer dan alleen het met zorg verplaatsen van uw kostbare inboedel. Hier komt echt meer bij kijken en daarom bieden wij een uniek serviceconcept aan met een ruim aanbod van aanvullende verhuisdiensten.

Omdat we altijd maatwerk leveren kunt u bij ons terecht voor zowel een kale verhuizing of een full-service verhuizing en alle bedenkbare varianten daar tussenin.

In- & uitpakservice

U kunt natuurlijk zelf de verhuisdozen in- en uit pakken, u  krijgt deze verhuisdozen vanons  in bruikleen, ook leveren wij daar uiteraard etiketten en inpakpapier bij. Is dit te zwaar of te veel werk voor u dan kunt u er ook voor kiezen om de verhuisdozen kort voor de verhuisdag door ons in te laten pakken en ook om deze weer uit te laten pakken.

Verhuizingen via onze opslag

Is uw situatie zo dat u nog niet meteen uw nieuwe huis in kan en daarom opslagruimte nodig heeft is dan geen probleem. Ook hierin kunnen wij van betekenis zijn voor u.
Wij verhuizen uw inboedel veilig en voordelig via onze opslag te Halfweg. Onze verhuizers laden direct de inboedel bij u aan huis zorgvuldig en efficiënt in, in de aanwezige opslagcontainers, zodat de spullen niet onnodig vaak verplaatst hoeven te worden. Dit werkt kostenbesparend en verkleint de kans op schades. Afhankelijk van de aard van de inventaris faciliteren we ook opslag in stellingen en of op pallets.
We werken uitsluitend met modern materiaal en onze opslagruimtes zijn goed beveiligd, uw kostbare spullen zijn zo netjes en zorgvuldig verpakt. 

Handyman diensten

  • De- & montage van meubilair
  • Indien nodig kan de handyman het meubilair aanpassen aan de nieuwe woon- of werkruimte.
  • Verwijderen of vervangen van vloerbedekking
  • Ophangen van wandversiering of verlichting
  • Wegwerken van de bekabeling van computers en audio- en visuele apparatuur
  • Ophangen van de luxaflex, gordijnen etc.
  • Reparaties aan muren en drempels
  • Reparaties aan meubilair en het opbouwen van bijzondere meubel configuraties

Overdracht klaar opleveren

Nadat u verhuist bent naar uw nieuwe woning wilt u, uw oude woning goed en netjes opleveren aan de nieuwe bewoners. Dit kost vaak tijd en energie welke u doorgaans dan niet heeft. Dit is het juiste moment om onze mensen in te zetten zodat de woning kan worden opgeleverd.
Verhuislift service

Heeft u een verhuislift nodig vraag dan naar onze verhuislift service.

TVM vergunningaanvragen

In de grote steden zoals Amsterdam ontkom je er tegenwoordig niet aan om met de gemeente Amsterdam afspraken te maken voor het opstellen van een verhuiswagen of verhuislift. Deze zogeheten TVM aanvraag verzorgen wij uiteraard voor uw zorgeloze verhuizing.

Verkoopstyling

Staat uw oude huis nog te koop? Op de huidige woningmarkt is het extra van belangrijk dat u woning er zo aantrekkelijk mogelijk uitziet voor potentiële kopers. Om onze klanten te helpen hun woning of appartement sneller te verkopen werken wij samen met een netwerk aan woonstylisten die uw woning op sfeervolle wijze kunnen her-stylen..

Aanvullende verhuisdienstenAanvullende verhuisdiensten