Onze klanten aan het woord...

Lees hieronder recensies voor vestiging Amsterdam & Breda 

Recensies Amsterdam

4.6 out of 5 stars
Total Reviews : 69

 

  • Onze verhuizing van Amsterdam naar Purmerend door dit bedrijf was top. Medewerkers professioneel en zeer correct. Dit bedrijf is het waard om te promoten.
  • Wat een professionele en aardige mensen bij Premium Movers! Mijn spullen stonden perfect op tijd klaar voor ophalen uit hun goed georganiseerde nette opslag. Vandaag hebben 2 werknemers van Premium Movers ons zomaar geholpen met het inladen van mijn spullen in onze vrachtwagen. Super aardig en er werd ons ook nog koffie aangeboden. Bedankt Michel en collega’s:) Ik raad jullie ten harte aan.
  • Zeer prettige ervaring om door dit bedrijf te worden verhuisd. De mannen zijn attent, professioneel en werken keihard. Daarnaast zijn alle afspraken altijd stipten correct nagekomen. Waar vind je dat tegenwoordig nog?
  • Onwijs prettige ervaring gehad! Waren op tijd s’ochtends en zorgden dat alles netjes in de vrachtwagen geladen werden. Er zijn geen spullen stuk of beschadigd en ze waren op tijd klaar. Volgende keer huren wij ze weer in, weten perfect je stress van een verhuizing weg te nemen
  • Wat een professioneel verhuisteam. Ik raad iedereen dit verhuisbedrijf aan. Daarbij goede prijzen en ze regelen de vergunningen. Bedankt!