Onze klanten aan het woord...

Lees hieronder recensies voor vestiging Amsterdam & Breda 

Recensies Amsterdam

4.5 out of 5 stars
Total Reviews : 73

 

  • Premium Movers heeft mij in twee stappen verhuist. Meubels opgehaald en in opslag genomen. Na een paar maanden op het nieuwe adres afgeleverd. Zeer vriendelijk en professionele mensen welke alle meubelen keurig inpakken en met plastic omwikkelen. Zeer zorgvuldig met de spullen omgaan. Bij mijn nieuwe adres heb ik diverse verhuisbedrijven aan het werk gezien. Maar geen van die halen de kwaliteit van Premium Movers. Echte professionals zeer aan te bevelen voor uw verhuizing, TOP TOP
  • Wat een topteam! Vriendelijke verhuizers met professionele instelling, werken efficiënt en hard. Goede tijdsplanning en uitvoering. Kwetsbare spullen zijn met extra aandacht vervoerd en wast nodig beschermend verpakt. Alles tiptop aangekomen en ook voorzichtig in huis geweest. Kan ze van harte aanraden. Enige minpunt was een eerst wel, en later toch niet beschikbare datum.
  • Premium heeft onze verhuizing gedaan en dat beviel erg goed. Naast dat ze kundig, professioneel en snel waren, waren ze behulpzaam en gezellig. Het was in een zucht gefixt en ik zou ze bij een volgende verhuizing zonder twijfel opnieuw inhuren (ik wil alleen voorlopig niet meer verhuizen ;)). Ik raad dit bedrijf van harte aan omdat naast de kwaliteit ook de prijs in orde was.
  • Wat een professionele en aardige mensen bij Premium Movers! Mijn spullen stonden perfect op tijd klaar voor ophalen uit hun goed georganiseerde nette opslag. Vandaag hebben 2 werknemers van Premium Movers ons zomaar geholpen met het inladen van mijn spullen in onze vrachtwagen. Super aardig en er werd ons ook nog koffie aangeboden. Bedankt Michel en collega’s:) Ik raad jullie ten harte aan.
  • Wat een professioneel verhuisteam. Ik raad iedereen dit verhuisbedrijf aan. Daarbij goede prijzen en ze regelen de vergunningen. Bedankt!