VCA Verhuizer

Doordat wij vestigingen in geheel Nederland hebben kunnen wij u overal in Nederland van dienst zijn. Premium Movers verhuizers zijn VCA gecertificeerd, wat inhoudt dat wij de verhuizing van uw bedrijf met de grootste zorg door geheel Nederland en Europa uitvoeren. U kunt dus niet alleen in de omgeving van Amsterdam en nationaal bij onze verhuizer terecht, maar ook voor een internationale verhuizing bent u bij ons aan het juiste adres.

Professioneel verhuizen met VCA

Voor Premium Movers is geen uitdaging te gek. Professioneel verhuizen met VCA is meer dan boedels van deur naar deur brengen, daarom bieden wij diverse ondersteunende diensten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld:

  • Het verzorgen van (de)montage van meubilair
  • Het in- en uitpakken van uw inboedel
  • Tijdelijke opslag van uw inboedel
  • Het leveren of verhuren van professionele verhuismaterialen

Naast onze extra diensten bieden wij ook persoonlijke service en maken wij altijd even kennis met onze klant. U kunt er vervolgens van op aan dat wij verantwoord en met de grootste zorg met uw te verhuizen spullen zullen omgaan.

De diploma’s volgens de VCA en de VCA certificeringen binnen de operationele verhuisbedrijven zijn een onderdeel van ons managementsysteem. Immers van opgeleide en gecertificeerde medewerkers mag verwacht worden dat zij oog hebben voor de veiligheid op de werkplek. Om een nog grotere zekerheid te verkrijgen over de werksituatie tijdens de verhuizing wordt er voor iedere verhuizing en zogenaamde Taak-Risico-Analyse uitgevoerd. 

De Taak-Risico-Analyse wordt uitgevoerd conform de wettelijke eisen.

Hoe de verhuizing vormgegeven wordt, kunt u volledig zelf bepalen. Wij zullen alles in nauw overleg met u uitvoeren. 

Wilt u kennismaken of heeft u misschien een vraag? Of heeft u direct een verhuizer nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

VCA Verhuizer AmsterdamVCA Verhuizer AmsterdamVCA Verhuizer Amsterdam