VRAAG EENVERHUISOFFERTE AAN

Staat uw bedrijf u niet in Amsterdam Geen zorgen, wij bedienen ook nog een veel groter gebied. Premium movers verhuizers zijn VCA gecertificeerd, wat inhoudt dat wij de verhuizing van uw bedrijf met de grootste zorg door geheel Nederland en Europa uitvoeren. U kunt dus niet alleen in de omgeving van Amsterdam en nationaal bij onze verhuizer terecht, maar ook nog eens internationaal. Premium movers vindt geen uitdaging te gek. Professioneel verhuizen met VCA is meer dan boedels van deur naar deur brengen, daarom bieden wij diverse ondersteunende diensten.

Het verzorgen van (de)montage van meubilair, het in- en uitpakken van uw inboedel, tijdelijke opslag van uw inboedel, of leveren of verhuren van professionele verhuismaterialen. Naast onze extra diensten bieden wij ook persoonlijke service en maken wij altijd even kennis met onze klant. U kunt er vervolgens van op aan dat wij verantwoord met uw verhuisspullen om zullen gaan.

De diploma’s volgens de VCA en de VCA certificeringen binnen de operationele verhuisbedrijven zijn een onderdeel van ons managementsysteem. Immers van opgeleide en gecertificeerde medewerkers mag verwacht worden dat zij oog hebben voor de veiligheid op de werkplek. Om een nog grotere zekerheid te verkrijgen over de werksituatie tijdens de verhuizing wordt er voor iedere verhuizing en zogenaamde Taak-Risico-Analyse uitgevoerd. De Taak-Risico-Analyse wordt uitgevoerd conform de wettelijke eisen.

Hoe de verhuizing vormgegeven wordt, dat kunt u natuurlijk volledig zelf bepalen. Wij zullen alles in nauw overleg met u uitvoeren. Wilt u kennis maken of heeft u misschien een vraag? Of heeft u direct een verhuizer nodig in de regio van Amsterdam? Neem dan gerust contact op.

Premium movers Amsterdam Haarlemmerstraatweg 73 1165 MK Halfweg Tel: 088-6885959