VRAAG EENVERHUISOFFERTE AAN

Logistiek partner in keukentransport & apparatuur

Wilt u ook de keuken opslag en het keukentransport onderbrengen bij een specialist? Premium Movers is de specialist onder de vervoerders en toonaangevend in keukentransport.

Als professionele logistieke partner verzorgen wij voor veel enthousiaste klanten de opslag gelegen in Halfweg ten hoogte van het Rotterpolderplein en A200 het vervoer van keukens. Door onze specialisatie werken wij flexibel en met de grootste nauwkeurigheid.

Niet voor niets is uw distributie daardoor bij ons in de allerbeste handen, getuige onze ongekende mogelijkheden.

Keukentransport met meerwaarde!

Hierdoor bent u verzekerd van een unieke meerwaarde is ieder volume (van compleet keukentransport tot nalevering) van begin tot eind goed geregeld!

Uw keukentransport tot in de puntjes verzorgd!

Ons systeem van keukentransport verzekert uw eindgebruikers dat het tot in de puntjes is verzorgd. Wij plaatsen de keukenmeubelen of apparatuur met de zekerheid die u van ons mag verwachten: stipt en betrouwbaar met of zonder inzet van onze verhuisliften tot aan de 9e etage.

Onze vakbekwame medewerkers staan hiervoor garant en geven de keukenmeubelen & apparatuur  de grootst mogelijke aandacht.

Moderne beveiligde opslag, beschermende verpakking en bekwaam vervoer:

Premium Movers neemt het keukentransport voor u volledig uit handen!

Gedegen advies over keukentransport!

U moet keukens of apparatuur leveren of opslaan, maar geen eigen materieel of personeel?  Van groot tot klein, voor keukentransport moet u bij ons zijn.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor gedegen advies en een offerte op maat.

 

Premium movers Amsterdam Haarlemmerstraatweg 73 1165 MK Halfweg Tel: 088-6885959