VRAAG EENVERHUISOFFERTE AAN

Met Premium keuken logistiek faciliteren wij in (tijdelijke) opslag, vervoer, inhuizen, monteren en afvoer van emballage van meubels, apparatuur, maar ook keukens. Door de unieke dekking met meerdere vestigingen realiseren wij een brede dekking die Premium logistiek voor opdrachtgevers aantrekkelijk maakt.

Premium movers biedt de mogelijkheid om meubels in opslag te nemen. Deze meubels worden opgeslagen in afsluitbare containers of op palletplekken. De opslag van deze meubels e is eenvoudig te beheren. Door ons gedetailleerde en duidelijke beheersysteem en procesbewaking te koppelen aan jouw wensen, weet je op elk moment wat je in opslag hebt staan. Bovendien kun je op elk willekeurig moment jouw meubels laten uitleveren conform de afspraken in het gemaakte service level agreement.

Wij kunnen (een deel van) de logistiek voor onze rekening nemen. In jouw distributiecentrum of in een van onze eigen opslaglocaties kan Premium movers het meubilair op juiste volgorde laden en vervolgens op de gewenste locatie afleveren.

Op de locatie van de klant lossen onze meubelmonteurs de vrachtwagen(s). Ook zorgen zij ervoor dat de meubels op de locatie geplaatst worden, waar zij gemonteerd moeten worden. Indien noodzakelijk, zetten wij een van onze verhuisliften in.

Het verpakkingsmateriaal dat overblijft kan na aflevering door de onze medewerkers meegenomen van de locatie. Het afval wordt in de milieustraat van de vestiging gescheiden, zodat er zoveel mogelijk hergebruikt kan worden in het afvalverwerkingsproces.

Premium movers Amsterdam Haarlemmerstraatweg 73 1165 MK Halfweg Tel: 088-6885959