VRAAG EENVERHUISOFFERTE AAN

Om het gevecht tegen corona virus te helpen overwinnen, nemen wij uit voorzorg een extra maatregelen om veilig en verzorgd te werk te gaan. De gezondheid van ons allemaal staat voorop.

We volgens alle richtlijnen van het RIVM.

De omstandigheden kunnen als gevolg van het Coronavirus snel wijzigen. Wij proberen deze pagina actueel te houden. Volgt u de berichtgeving op www.rivm.nl en www.rijksoverheid.nl (die informatie is altijd actueel en leidend ten opzichte van de informatie op deze pagina)

Om uw verhuizing in kaart te brengen zullen wij in plaats van een huisbezoek, een videotaxatie doen. Hier vind je meer informatie over videotaxatie. https://premiummovers.nl/virtueel-offertegesprek

Mocht u een verhuizing bij ons geboekt hebben en u heeft niets van ons gehoord, dan kunt u er van uitgaan dat de verhuizing doorgaat zoals gepland.

Elke dag controleren onze collega’s (voor ze aan het werk gaan) zichzelf op koorts, verkoudheid, hoesten en andere door het RIVM aangegeven symptomen. Bij twijfel blijft iemand thuis.

We wassen veelvuldig onze handen, voor, tijdens en na het werk.

We schudden je voorlopig even niet de hand.

We respecteren gepaste afstand van minimaal anderhalve meter.

Zorg goed voor jezelf en elkaar. Zodra de situatie weer onder controle is, hopen wij u weer ouderwets de hand te schudden!

  • Samenscholingsverbod voor meer dan 3 personen

Door dit nieuwe samenscholingsverbod mogen niet meer dan 3 personen tegelijk op één openbare plek zijn. Deze maatregel geldt officieel ook voor de verhuissector

Wanneer u griep- en/of verkoudheidsverschijnselen heeft verzoeken we u hierover contact met ons op te nemen.

Op dit moment is het uit voorzorg niet mogelijk om zelf de verhuisdozen bij ons te retourneren. We maken een ophaalafspraak om ze op te halen. het geniet onze voorkeur dat de verhuisdozen buiten voor onze chauffeur klaar staan.

Wij vertrouwen erop u hiermee voor nu voldoende geïnformeerd te hebben en danken u voor uw begrip en medewerking. Mocht u nog vragen hebben mag u natuurlijk altijd contact opnemen.

Premium movers Amsterdam Haarlemmerstraatweg 73 1165 MK Halfweg Tel: 088-6885959