VRAAG EENVERHUISOFFERTE AAN

Verhuislift Assistentie

onze verhuisliften kunnen onder ideale situaties ingezet worden tot de 9e etage

Gaat u uw bovenwoning verlaten? Of heeft u juist het penthouse van uw dromen gevonden? Dan kan het zijn dat er sprake is van smalle, onhandige trappen die het onmogelijk lijken te maken uw favoriete kast mee te nemen naar uw nieuwe huis.

Maar ook zware stukken zoals Amerikaanse koelkasten, kluizen, aquaria, marmeren platen en zware tafelbladen kunnen vaak niet door het trapgat.

VerhuisLift Assistentie

 

 

 

 

 

Met een verhuislift is dit geen probleem. Premium Movers beschikt over verschillende liften die het zware werk uit handen kunnen nemen.

Waarom verhuizen met een verhuislift?

Lichamelijk minder belastend!

Verhuizingen zijn vermoeiend, plannen, inpakken, hulp regelen, vrachtauto huren etc. En dan moet het gesleep nog beginnen! Met een verhuislift wordt de verhuizingin Maastricht bijna een aangenaam avontuur.

Om uw meubels en de woning niet te beschadigen!

“ De kasten waren eigenlijk iets te groot voor het trappenhuis”, iets wat in een stad als Maastricht veel voor komt en hebben dan ook te lijden gehad, net zoals de beschadigde muren in de gang.

Omdat U veel sneller klaar bent!

Een verhuislift verplaatst per keer tot wel 400 kilo van de voordeur rechtstreeks in de vrachtwagen, hier zijn 4 “vrijwilligers” wel een half uur mee bezig met op en neer lopen.

Toepassingsgebied

Verhuislift, voor particuliere en zakelijk liftwerk.


voor Keukenbedrijf, meubelbezorgdienst, Ikea-klanten,


voor Bouwmarktinkopen, bouwmateriaalgroothandel, tegelvloeren.


Wij bespreken met u graag de mogelijkheden voor verhuislift assistentie.

 

Premium movers Amsterdam Haarlemmerstraatweg 73 1165 MK Halfweg Tel: 088-6885959