VRAAG EENVERHUISOFFERTE AAN

Vacature keukenmonteur (leerling)

Of je nu een leerling monteur of een ervaren monteur bent: wij komen graag met jou in gesprek. Wij zoeken per direct keukenmonteurs om ons vlug groeiende team te versterken.

Ook zzp-ers die in ons team willen werken mogen reageren.

Ervaren monteurs, die als zelfstandig keukenmonteur aan de slag willen, zijn bij ons welkom. Leerling monteurs volgen bij ons een grondig opleidingstraject om vervolgens ook uiteindelijk als volwaardig keukenmonteur bij ons aan het werk te gaan.

De werkzaamheden vinden vrijwel iedere dag op een andere locatie rond Amsterdam plaats. Wij plaatsen keukens in bestaande bouw en in nieuwbouw.

Onze monteurs streven er bij iedere keukenmontage naar om de klant met een tevreden glimlach op het gezicht achter te laten.

Dit doe je door je 100% in te zetten en de keuken perfect op te leveren. Daarnaast vinden we het belangrijk dat jij, als vertegenwoordiger van Premium Keuken montage klantvriendelijkheid hoog in het vaandel houdt.

Het is daarom belangrijk dat je de klant kort maar goed informeert voordat je met de montage begint, zodat deze zich op zijn gemak voelt.

Spreekt dit alles jou aan? Herken je jezelf hierin? Ben je daarnaast representatief en wil je als (leerling) keukenmonteur bij ons aan de slag? Neem dan nu contact met ons op, wij komen graag met je in gesprek!

Wij bieden:

  • Een aantrekkelijk salaris
  • Een afwisselende baan met veel uitdaging
  • Werken met een klein gezellig team
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Functie eisen:

Je hebt een technische opleiding afgerond, bijvoorbeeld tot timmerman, meubelmaker of hebt aantoonbaar ervaring met het werken met hout.
Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
Je hebt geen 8-5 mentaliteit
In het bezit van rijbewijs B

Premium movers Amsterdam Haarlemmerstraatweg 73 1165 MK Halfweg Tel: 088-6885959