Recensies Premium Movers

Zakelijke referenties

Naast recensies hebben wij ook zakelijke referenties.

 


Recensies Premium Movers

Wilt u zelf een recensie plaatsen?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Premium Movers
Average rating:  
 66 reviews
by Edwin van der Slot on Premium Movers
top

onlangs verhuisd naar onze nieuwe woning in samenwerking met de heren van premium movers, Zeer vakkundig team, alles werd netjes en zorgvuldig ingepakt. Zijn erg vriendelijk en houden wel van een geintje. Een aanrader en tegen een scherpe prijs. Top

by Netty van der Harst on Premium Movers
Geweldige verhuizing

In oktober heeft Premium movers mijn verhuizing geregeld. Goede service vooraf en op zorgvuldige wijze zijn mijn spullen van huis tot huis afgeleverd. Warm aanbevolen!

by Annemarie on Premium Movers

Gisteren verhuisd met Premium movers en erg tevreden vandaar een hele goeie review hierbij. Ontzettend vriendelijke heren, werken hard, zijn opgewekt, snel en denken erg mee. Absoluut dus een aanrader als je gaat verhuizen!

by Rosario on Premium Movers
Prima verhuizing

Ik ben echt tevreden over de diensten van Premium Movers, alles was goed gedaan, ze werken met grote aandacht met dozen en meubels die waren goed ingepakt door de medewerkers, het verhuizingen was netjes en snel.

by els on Premium Movers
hartstikke tevreden

Van Zeist naar Amsterdam: Uithuizen opslag, afvoer piano, weer inhuizen, alles verliep perfect. Duidelijke afspraken, scherpe prijs, snelle reactie op vragen en vakkundige en vriendelijke verhuizers die bovendien snel werken en alles verantwoord inpakken, geven mij alle reden om Premium Movers een grote pluim te geven en ik raad ze van harte aan!

by Pascal on Premium Movers
Top verhuizing

Onlangs met Premium movers van Breda naar Den Bosch verhuisd. Uitstekende communicatie en helderheid over de prijs, die echt heel scherp is in vergelijking met andere verhuisbedrijven. De verhuisdag verliep perfect. Met 6 man (2 prof. verhuizers) waren we in 4,5uur helemaal over. Vriendelijke verhuizers die zorgvuldig met je spullen omgaan en van aanpakken weten. Dit was onze tweede verhuizing met Premium movers en we raden ze van harte aan.

by HENK VAN DE WERKEN on Premium Movers
Perfect werk geleverd.

Goede, hardwerkende mensen met liefde voor hun vak. Het team uit Breda heeft onze spullen ingeladen, zorgvuldig verpakt en naar de opslag gebracht. Het team uit Amsterdam heeft onze spullen naar ons nieuwe huis gebracht. Perfect werk geleverd.

by rianne on Premium Movers

Wij zijn heel tevreden over onze verhuizing van Gouda naar Oudenbosch door Premium Movers. Vriendelijk, goed communicatie, duidelijke afspraken. Op de dag van de verhuizing ging het allemaal snel en soepel, en weer vriendelijke hardwerkende mensen! iedereen bedankt, Tim en Rianne!

by Michelle on Premium Movers
Verhuizing 20 juli 2018

Top verhuizing gehad met dank aan 7 harde werkers. Alles prima en schadeloos over. Met dank aan Patrick, Jeffrey, Desney, Didi, Joshua, Stephanie en Michiel.

by Peter Eisinga on Premium Movers
Verhuizen met Premium Movers is een prettige ervaring

Onlangs verhuisd met Premium Movers en dat was een ervaring om blij van te worden. Alles stipt, volgens afspraak (en beter) en keurig geregeld. Volledige ontzorging en alles onberispelijk ingepakt, vervoerd en op de bestemming neergezet. Bovendien zeer prettige mannen, waardoor het een plezierige dag was! Absoluut aan te raden.

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
 

Zie ook onze google review!

Premium movers Amsterdam Haarlemmerstraatweg 73 1165 MK Halfweg Tel: 088-6885959