VRAAG EENVERHUISOFFERTE AAN

Recensies Premium Movers

Zakelijke referenties

Naast recensies hebben wij ook zakelijke referenties.


Recensies Premium Movers

Wilt u zelf een recensie plaatsen?

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Premium Movers
Average rating:  
 68 reviews
 by Peter Schweisshelm
Perfecte verhuizing

Wij zijn in januari met Premium Movers van Zaandam naar Gramsbergen verhuisd. Vanaf het eerste contact voor de offerte tot het ophalen van de verhuisdozen is alles perfect en volgens afspraak verlopen. Kan dit bedrijf echt aanraden!

 by Hugo en Willemien
Top-verhuizer

Zowel front als backoffice zijn bij Premium Movers goed geregeld. Een verhuizing van Noord naar Zuid Nederland doe je niet iedere dag en kijk vooraf behoorlijk tegenop. Maar met deze mensen is het absoluut te doen. Michel (backoffice) communiceert snel, direct en concreet...geweldig! Vanaf het moment dat René bij ons thuis was geweest om alles door te spreken is alles vlekkeloos verlopen. Hulde ook voor de mensen die uiteindelijk de spullen kwamen inpakken, inladen en de volgende dag op ons nieuwe adres weer kwamen brengen. Een top-team!! Wat ons betreft is Premium Movers dus echt een aanrader. Iedereen bedankt en wie weet....tot ziens!!!

 by Edwin van der Slot
top

onlangs verhuisd naar onze nieuwe woning in samenwerking met de heren van premium movers, Zeer vakkundig team, alles werd netjes en zorgvuldig ingepakt. Zijn erg vriendelijk en houden wel van een geintje. Een aanrader en tegen een scherpe prijs. Top

 by Netty van der Harst
Geweldige verhuizing

In oktober heeft Premium movers mijn verhuizing geregeld. Goede service vooraf en op zorgvuldige wijze zijn mijn spullen van huis tot huis afgeleverd. Warm aanbevolen!

 by Annemarie

Gisteren verhuisd met Premium movers en erg tevreden vandaar een hele goeie review hierbij. Ontzettend vriendelijke heren, werken hard, zijn opgewekt, snel en denken erg mee. Absoluut dus een aanrader als je gaat verhuizen!

 by Rosario
Prima verhuizing

Ik ben echt tevreden over de diensten van Premium Movers, alles was goed gedaan, ze werken met grote aandacht met dozen en meubels die waren goed ingepakt door de medewerkers, het verhuizingen was netjes en snel.

 by els
hartstikke tevreden

Van Zeist naar Amsterdam: Uithuizen opslag, afvoer piano, weer inhuizen, alles verliep perfect. Duidelijke afspraken, scherpe prijs, snelle reactie op vragen en vakkundige en vriendelijke verhuizers die bovendien snel werken en alles verantwoord inpakken, geven mij alle reden om Premium Movers een grote pluim te geven en ik raad ze van harte aan!

 by Pascal
Top verhuizing

Onlangs met Premium movers van Breda naar Den Bosch verhuisd. Uitstekende communicatie en helderheid over de prijs, die echt heel scherp is in vergelijking met andere verhuisbedrijven. De verhuisdag verliep perfect. Met 6 man (2 prof. verhuizers) waren we in 4,5uur helemaal over. Vriendelijke verhuizers die zorgvuldig met je spullen omgaan en van aanpakken weten. Dit was onze tweede verhuizing met Premium movers en we raden ze van harte aan.

 by HENK VAN DE WERKEN
Perfect werk geleverd.

Goede, hardwerkende mensen met liefde voor hun vak. Het team uit Breda heeft onze spullen ingeladen, zorgvuldig verpakt en naar de opslag gebracht. Het team uit Amsterdam heeft onze spullen naar ons nieuwe huis gebracht. Perfect werk geleverd.

 by rianne

Wij zijn heel tevreden over onze verhuizing van Gouda naar Oudenbosch door Premium Movers. Vriendelijk, goed communicatie, duidelijke afspraken. Op de dag van de verhuizing ging het allemaal snel en soepel, en weer vriendelijke hardwerkende mensen! iedereen bedankt, Tim en Rianne!

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
 

Zie ook onze google reviews!

Premium movers Amsterdam Haarlemmerstraatweg 73 1165 MK Halfweg Tel: 088-6885959