VRAAG EENVERHUISOFFERTE AAN

Premium iT transport

Premium precisie, zo mag u onze zorg rond kantoorapparatuur met een gerust hart typeren.

Van vooronderzoek tot (pre) installatie opereren wij op het hoog niveau. Want wij van Premium iT transport gaan niet voor beter, maar voor best. Simpelweg omdat aan het vervoer van kopieerapparatuur, printers en computerapparatuur geen enkele concessie mag worden gedaan. Dat verklaart dan ook onze bijzondere betrokkenheid. Bij u en uw producten. Bij uw klanten. En bij het traject dat daar tussen zit.

Premium on top of things.

 

Met Premium iT transport kunt u ervan op aan dat tot in het detail alles volgens gecoördineerd logistiek plan verloopt.

  • Orderintake, warehousing, inclusief WMS scans.
  • Het vervoer
  • Staging,
  • Firmware updates
  • De installatie van uw apparatuur ter plaatse.
  • Green button instructie aan eind­gebruikers.

Offerte aanvraag

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

 

Op al deze facetten streven wij naar het hoogt haalbare niveau, en gedurende dit logistieke proces houden wij u en uw klanten uiteraard adequaat op de hoogte.

Zo verzekeren wij u en onszelf dat de apparatuur zorgvuldig wordt overgedragen en uiteraard nemen wij de verpakking retour.

Pas als uw klant 100% tevreden is gaan wij weer weg. Eventuele oude apparatuur nemen wij desgewenst met evenveel precisie weer retour.

Premium iT transport voor al uw value added services voor plaatsing, installatie, opslag en specifieke bewerking van waardevolle ICT apparatuur.

Projectleveringen, nationaal of internationaal, waarbij on site installaties worden uitgevoerd? Wij hebben ruime ervaring in projecten waarbij we bijvoorbeeld complete bedrijven of bedrijfspanden voorzien van nieuwe iT apparatuur.

Wilt u met ons bespreken wat er in uw situatie mogelijk is?  Onze medewerkers staan u graag te woord.

Premium movers Amsterdam Haarlemmerstraatweg 73 1165 MK Halfweg Tel: 088-6885959