VRAAG EENVERHUISOFFERTE AAN

Piano Verhuizen

Wat betreft het verhuizen van piano’s en vleugels kunnen we kort zijn: die zijn zwaar en het is hoe dan ook verstandig om een specialist in de arm te nemen. Een vleugel kan bijvoorbeeld makkelijk 400 kilo wegen.

Een piano of vleugel verhuizen is dus echt specialistenwerk. Het is een zwaar object en piano’s zijn erg gevoelig voor temperatuursverschillen en veranderingen in de luchtvochtigheid. Wij vervoeren uw piano of vleugel in een speciale verpakking en met een lucht geveerde verhuiswagen. Als u deze klus aan ons overlaat bespaart u zich een hoop gedoe en eventuele schade aan uw piano, uw woning en uzelf.

Kan uw piano of vleugel nog niet direct geplaatst worden op het nieuwe adres? Denk dan eens aan piano-opslag in onze verwarmde en geconditioneerde opslagruimte. Met onze 24 uurs bewaking kan uw piano niet in betere handen zijn.

Enkele tips ter voorbereiding van uw pianoverhuizing:
Wilt u zeker weten dat uw piano door de deuren, gangen etc. past, maakt u dan een mal van karton van de zijkant van uw piano en kijk of de piano er op zijn zijkant doorheen past door de mal plat op de grond te houden of laat onze verhuisadviseur de situatie bepalen.

  • Wat voor soort vloer heeft u op het laad- en losadres? Geeft u de details daarvan door aan ons, dan kunnen wij accurate bescherming meenemen
  • Is er sprake van een verdieping? In sommige gevallen kan een piano maar op één manier naar binnen, meestal gaat dit met een ladderlift soms zelfs alleen maar met een grote kraan; hoe meer informatie we van te voren hebben, des te beter kunnen we u van dienst zijn.

Werkwijze:
Uw piano word in de meeste gevallen eerst op plaatjes gezet om de vloer te beschermen
vervolgens word hij ingeseald en daarna ingepakt in een speciale dikke hoes,
met een speciale dieplader kunnen wij de piano dan van en naar de auto rijden.

 

Pianotransport of Vleugeltransport  in de omgeving Amsterdam, Haarlem, Amstelveen, Breda, Rotterdam, Utrecht Alkmaar, Diemen, Krommenie, Wormerveer, Assendelft, Heiloo

Pianovervoer, Vleugelvervoer

Premium movers Amsterdam Haarlemmerstraatweg 73 1165 MK Halfweg Tel: 088-6885959