VRAAG EENVERHUISOFFERTE AAN

Logistieke dienstverlening is meer dan alleen het vervoer.

Tal van zaken moeten doordacht georganiseerd worden. Het omvat alles wat komt kijken bij het organiseren, plannen, besturen en uitvoeren van een stroom aan goederen vanaf de eerste tot de laatste fase. Wij beheersen die goederenstroom als geen ander.

Wij een flexibele logistieke dienstverlener met verstand van zaken. Wij hebben de kennis en ervaring het hele traject soepel te laten verlopen.

De juiste tarieven op basis van uw wensen!

Wij leveren maatwerk toegesneden op uw wensen. Met een vrijblijvend gesprek bespreken wij gezamenlijk de mogelijkheden en doen wij u de juiste tarieven toekomen. Van meubeldistributie tot warehousing en internationaal vervoer:

Wij zijn van alle markten thuis. Van start tot eind weet u bij ons van te voren precies waar u aan toe bent. Vraag vandaag nog een passende offerte aan en laat u verrassen door onze veelzijdige en professionele aanpak.

Elke vorm van logistieke dienstverlening is bespreekbaar: want wij nemen u het werk graag uit handen. efficiënt zaken doen? Kies dan net als vele voor Premium Movers.

Met onze ervaren en goed opgeleide verhuizers / chauffeurs kunt u ervan op aan dat het goed geregeld is. Wij transporteren nationaal en internationaal op de manier die bij uw organisatie past. Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Premium movers Amsterdam Haarlemmerstraatweg 73 1165 MK Halfweg Tel: 088-6885959