VRAAG EENVERHUISOFFERTE AAN

Plan uw internationale verhuizing zorgvuldig.

Sluit het verlaten van de oude woning en het tijdstip van verhuizen naar Nederland niet op elkaar aan en heeft u opslag nodig? Wij hebben geconditioneerde opslagloodsen waar uw inboedel veilig en vertrouwd staat. Bovendien werkt Premium movers uitsluitend met eigen medewerkers zodat uw goederen in de allerbeste handen zijn. Zo wordt verhuizen naar Nederland voor u een zorgeloze onderneming. Kies voor zekerheid en vraag een vrijblijvende offerte aan voor advies op maat. Uiteraard kunt u ook altijd telefonisch contact opnemen met een van onze kantoren.

Geheel zorgeloos verhuizen naar  Nederland?

Wij informeren u graag bij al uw benodigde documenten voor uw verhuizing naar Nederland. Wanneer u binnen de Europese Unie (EU) verhuist kunnen uw verhuisgoederen vrij worden ingevoerd. Verhuist u terug vanuit een land buiten de EU zoals Zwitserland, dan komt er wat meer papierwerk bij kijken. Door onze jarenlange ervaring kennen wij de uitzonderingen op deze regelgeving en kijken wij graag wat voor u de beste manier is om uw goederen naar Nederland te importeren. Van het vakkundig inpakken tot het uitpakken.

Verrassend voordelig internationaal verhuizen.

Complete inboedels, maar ook een deel van de inboedel en kleine zendingen. Internationaal verhuizen is voor ons een alledaags gebeuren. Met betrouwbare kwaliteit dragen wij van A tot Z zorg voor uw verhuizing. Van het inpakken van de verhuisdozen tot het regelen van de douaneformaliteiten. Wij hanteren heldere afspraken die u een succesvolle verhuizing garanderen, waar ook in Europa. Kies daarom voor de internationale verhuizer bij uitstek.

Waar u ook heen gaat verhuizen, wij hebben de kennis, aandacht en ervaring die nodig is. Wilt u zich snel weer thuis voelen? Als gerenommeerd verhuizer zorgen wij ervoor dat uw spullen snel en veilig op de plaats van uw nieuwe bestemming komen.

INTERNATIONAAL VERHUIZEN

Premium movers Amsterdam Haarlemmerstraatweg 73 1165 MK Halfweg Tel: 088-6885959