VRAAG EENVERHUISOFFERTE AAN

Inboedelopslag Amsterdam – Haarlem

Het kan voorkomen dat u goedkope opslag nodig heeft omdat u uw oude huis plotseling eerder moet verlaten dan dat uw nieuwe woning kan betrekken. Of u heeft een grondige verbouwing van uw woonhuis in het vooruitzicht. Of misschien wordt u wel voor uw werk voor een langere periode uitgezonden naar het buitenland.

Huur eenvoudig tijdelijke opslagruimte of langdurige opslag nabij Amsterdam van inboedel, archief of inventaris.

Voor opslag en nog vele andere zaken, kunt u ten alle tijde gebruik maken van opslag van uw spullen en eventueel de overige verhuisdiensten van Premium Movers.

Inboedelopslag Amsterdam

Wij zijn specialist in voordelige en veilige opslagruimte voor tijdelijke en langdurige inboedelopslag

Kijk ook op: https://amsterdamopslag.nl

Voor opslag maken onder andere gebruik van 10m³ en 35m³ opslag containers; er is dus altijd ruimte genoeg om al uw spullen veilig bij ons onder te brengen. Wij garanderen u dat uw inboedel bij ons in vertrouwde handen is.

Premium Movers biedt zowel particulieren als bedrijven de mogelijkheid om een opslag nabij Amsterdam & Haarlem te huren op basis de door u benodigde ruimte. Omdat een klant de opslag ruimte tijdelijk kan huren, betaalt u alleen voor de periode dat  u de opslagruimte echt nodig is. U betaalt hierdoor nooit te veel, omdat bijna elke gewenste volumes aan opslagruimte voor uw spullen veilig gehuurd kan worden.

Offerte aanvraag

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan

Op zoek naar opslag rond Amsterdam Haarlem?

Premium Movers biedt uitstekende opslagfaciliteiten in Halfweg voor het op professionele wijze in bewaring houden van uw inboedel of goederen.

Opslag Amsterdam

Bij ons vind u voor elk opslagvraagstuk in de regio Amsterdam Haarlem een geschikte oplossing.

Wij beschikken in Halfweg over speciaal ingerichte opslagruimte van 7500 m3 op de rand van Amsterdam & Haarlem waarbij temperatuur en luchtvochtigheid zijn gewaarborgd. Voor onze gunstige tarieven kunt u contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord.

Premium Movers Amsterdam biedt schone, droge en goed beveiligde opslag tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Diverse opslagmogelijkheden ook op

http://www.premiumstorage.nl/

Premium movers Amsterdam Haarlemmerstraatweg 73 1165 MK Halfweg Tel: 088-6885959