VRAAG EENVERHUISOFFERTE AAN

Veel gestelde vragen

Verhuizen is maatwerk, maar als stelregel kunt u aannemen dat een gemiddeld gezin waarbij de beide woningen goed bereikbaar zijn en er geen bijzonder materiaal zoals een verhuislift of vergunningen nodig zijn u rond de € 1200,- moet rekenen voor een gemiddelde verhuizing waarbij u zelf de verhuisdozen in en uitpakt en er geen grootschalige dé en montage werkzaamheden zijn die door Premium Movers moet worden uitgevoerd. Echter u verhuist al met Premium Movers voor €395,- vraag naar de voorwaarden.
Wij kunnen tussentijds of voor langere tijd uw inboedelopslag verzorgen. Al uw goederen worden dan in een speciale boedelkisten geplaatst en professioneel verpakt.
Wanneer uw met ons gaat verhuizen dan moet u met het volgende rekening houden. Aan het einde en begin van een willekeurige maand zal onze beschikbaarheid snel vollopen. Het is dan ook zaak dat u zo snel mogelijk uw verhuisdatum aan onze planning doorgeeft en er voldoende tijd is om uw verhuisteam in te plannen en eventuele vergunningen tijdig kunnen worden aangevraagd.
Indien wij een appartement via de buitenzijde kunnen bereiken zetten wij veelal een van onze verhuisliften in.Indien u gebruik wilt maken van alleen liftassistentie voor bijvoorbeeld een enkele bank, piano,keukens ect dan kan dat ook. Vraag naar de beschikbaarheid en de kosten.
Voor veel grote steden dient er een vergunning te worden aangevraagd. Onze adviseurs en planning weten feilloos de wegen te bewandelen om voor u een verhuis vergunning (TVM) aan te vragen. Wij rekenen per aanvraag €30,- administratiekosten. De daadwerkelijke vergunningkosten varieren per gemeente en verschillen sterk.
Het Move2Gether concept houdt in dat wij een verhuiswagen leveren met een of meerdere verhuizers en dat u op die wijze bespaart op uw verhuiskosten. Voor meer informatie kunt ons tijdens kantooruren bellen op: 020 688 59 50
Doorgaans starten wij rond acht uur met uw verhuizing en verwachten aan het einde van de dag de verhuizing te hebben afgerond. Indien wij ook het inpakken van de verhuisdozen voor u verzorgen dan komen wij als dit schikt de dag voor het verhuizen om de klus voor te bereiden en het inpakwerk te doen.
Wij hebben een team van handymen's voor u klaarstaan die diverse werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren, denk daarbij aan het aanpassen van meubelstukken, aansluiten van lampen ed. maar ook aanbouw, verbouwingen en renovatie behoort tot de mogelijkheden.Desgewenst leveren wij uw woning bezemschoon op en voeren overtollige huisraad voor u af.
Bedrijfs- en projectverhuizingen vragen om specifieke kennis en professionele aanpak. Premium Movers zorgt ervoor dat de verhuizing volgens een strakke planning verloopt zodat er geen kostbare werktijd van uw medewerkers verloren gaat.

Premium movers Amsterdam Haarlemmerstraatweg 73 1165 MK Halfweg Tel: 088-6885959