VRAAG EENVERHUISOFFERTE AAN

Aanvullende verhuisdiensten 

Verhuizen is meer dan alleen het met zorg verplaatsen van uw kostbare inboedel. Wij bieden een uniek serviceconcept met een ruim aanbod van aanvullende verhuisdiensten. Hierbij leveren we altijd maatwerk en kun u bij ons terecht voor zowel een kale verhuizing als een full-service verhuizing en alle varianten daar tussenin.

 • In & uitpakservice verhuisdozen

  U kunt natuurlijk zelf de verhuisdozen inpakken, uiteraard krijgt u die van ons  in bruikleen en wij leveren daar uiteraard etiketten en inpakpapier bij, maar u kunt er ook voor kiezen om de verhuisdozen kort voor de verhuisdag door ons in te laten pakken. U kunt er zelfs ook voor kiezen om deze 1 op 1 ook weer uit te laten pakken.

  Verhuizingen via onze opslag

  Wij verhuizen uw inboedel veilig en voordelig via onze opslag te Halfweg op enkele minuten van Amsterdam

  Onze verhuizers laden de inboedel bij u aan huis zorgvuldig en efficiënt in, direct in de aanwezige opslagcontainers, zodat de spullen niet onnodig vaak verplaatst hoeven te worden. Dit werkt kostenbesparend en verkleint de kans op schades. Afhankelijk van de aard van de inventaris faciliteren we ook opslag in stellingen en of op pallets.

  We gaan natuurlijk zorgvuldig om met uw eigendommen, uw spullen worden netjes verpakt. We werken uitsluitend met modern materiaal en onze opslagruimtes zijn goed beveiligd.

 

 • Handyman diensten

De & montage van meubilair
Indien nodig kan de handyman het meubilair aanpassen aan de nieuwe woon- of werkruimte.
Verwijderen of vervangen van vloerbedekking
Ophangen van wandversiering of verlichting
Wegwerken van de bekabeling van computers en audio- en visuele apparatuur
Ophangen van de luxaflex, gordijnen etc.
Reparaties aan muren en drempels
Reparaties aan meubilair en het opbouwen van bijzondere meubel configuraties

Maar ook voor de grotere aan en verbouw klussen staan onze mensen voor u klaar.

 • Overdracht klaar opleveren

  Doorgaans wilt u de woning na een paar dagen dat u verhuist bent opleveren aan de nieuwe bewoners, het juiste moment om onze mensen in te zetten zodat de woning kan worden opgeleverd.

 • Verhuislift service

 • TVM vergunningaanvragen

  In de grote steden zoals Amsterdam ontkom je tegenwoordig niet aan om met de gemeente Amsterdam afspraken te maken voor het opstellen van een verhuiswagen of verhuislift. Deze zogeheten TVM aanvraag verzorgen wij uiteraard voor uw zorgeloze verhuizing.

 • Verkoopstyling

  Staat uw huis nog te koop? Op de huidige woningmarkt is het extra van belangrijk dat u woning er zo aantrekkelijk mogelijk uitziet voor potentiële kopers. Om onze klanten te helpen hun woning of appartement sneller te verkopen werken wij samen met een netwerk aan woonstylisten die uw woning op sfeervolle wijze kunnen her-stylen..

 • Aan & verbouw

  Als u wilt verbouwen bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij kunnen alle facetten die bij het verbouwen komen kijken voor u organiseren, waardoor het verbouwen efficiënt en soepel kan verlopen.

  Voor elke soort aanpassing aan uw woning kunt u een beroep doen op Premium Movers. Uiteraard zorgen voor een perfect eindresultaat. De service die u van ons kunt verwachten is dat er met u mee zal worden gedacht over oplossingen die voor u het meest geschikt zijn. Wij beschikken over een ervaren team dat onafhankelijk van de grote van, en de beschikbare tijd voor de verbouwing er altijd voor zal zorgen dat uw huis op de afgesproken tijd af is. Daarnaast zijn al onze medewerkers vriendelijk en betrouwbaar.

  U kunt een beroep doen voor alle soorten verbeteringen in en rond het huis, van klein tot groot, hout of steen, water of elektra, binnen of buiten. Omdat wij weten dat het voor u vervelend kan zijn om lang in het stof te zitten, zal de verbouwing zeer efficiënt en zo snel mogelijk worden uitgevoerd. Wij beschikken over een brede en volledige uitrusting, waardoor het uitvoeren van meerdere werkzaamheden tegelijk op een efficiënte manier, zeer goed mogelijk is.  Bij elke klus is een voorman aanwezig voor de coördinatie en die u op de hoogte houdt van de vorderingen en waarmee u uw wensen kunt kortsluiten.

  Als u tijdens de verbouwing nog dingen bedenkt die gedaan moeten worden is dat geen enkel probleem. Extra klussen zoals net even die kabels doortrekken onder het parket, of een extra kraan aanleggen zijn geen probleem; alles kan!

  Als u aan wat meer ruimte in uw nieuwe huis wenst, dan doet u er goed aan om contact met ons op te nemen. Door een brede ervaring en technisch inzicht kunnen we met simpele ingrepen veel mogelijk maken in uw woning. Ook het inbouwen van een nieuwe keuken of badkamer vormt geen enkel probleem voor ons.

 • Met onze aanvullende verhuisdiensten kunt u alle kanten op! voor meer informatie kunt u ook kijken bij ons zusterbedrijf

Premium movers Amsterdam Haarlemmerstraatweg 73 1165 MK Halfweg Tel: 088-6885959